Beugelsdijk over Ajax-uit: "Kunnen daar zeker gaan stunten"

19 februari 2021, 15:24

Tom Beugelsdijk gaat zaterdagavond met Sparta op bezoek bij Ajax. De Rotterdammers begonnen sterk aan het seizoen, maar zitten momenteel in een mindere fase. Een overwinning op de Amsterdamse koploper zou echter heel goed zijn voor het vertrouwen én de strijd tegen degradatie, weet de ervaren verdediger.

"Als we met z'n allen goed voor de dag komen, kunnen we daar zeker weten gaan stunten", aldus de opportunistische Beugelsdijk op het clubkanaal van Sparta Rotterdam. De verdediger baseert dat vertrouwen op de heenwedstrijd, waarin Sparta lang tegenstand bood. "We hebben gezien dat we ze veel tegenstand kunnen geven." In de eerste speelronde won Ajax slechts met 0-1, nadat het ruim een uur met tien man moest spelen na een rode kaart voor Nicolás Tagliafico.

Een resultaat boeken op bezoek bij Ajax zou voelen als bonuspunten, weet ook Beugelsdijk. "Het loopt nu wat minder, daar hebben we het zeker over. Het is aan ons de taak om niet in paniek te raken. We staan er nog steeds goed voor, maar zijn er nog niet. Maar natuurlijk weten we dat we de komende weken heel goede zaken kunnen doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen