AZ mist Stengs defintief in Venlo, De Wit keert terug

19 februari 2021, 15:37

AZ kan zaterdagavond tegen VVV-Venlo geen beroep doen op Calvin Stengs. De aanvaller is ziek en reist niet met zijn ploeggenoten af naar Limburg. De club wil niet bevestigen dat het om een corona-besmetting gaat. Er was echter ook goed nieuws voor trainer Pascal Jansen. Dani de Wit is na een afwezigheid van ruim twee maanden terug bij de wedstrijdselectie.

Eerder deze week kwam het nieuws al naar buiten dat Stengs vermoedelijk besmet is met het coronavirus. Vanwege de privacyregels doet AZ daar verder geen uitspraken over, maar Jansen liet wel weten dat er verder geen ziektegevallen binnen zijn selectie zijn. Pantelis Hatzidiakos is op zijn beurt vanwege een schorsing niet van de partij in Covebo Stadion De Koel.

Stengs wordt in Venlo waarschijnlijk vervangen door Zakaria Aboukhlal, Tijjani Reijnders of Håkon Evjen. Ook de rentree van De Wit biedt Jansen meer opties op het middenveld. Er was tevens goed nieuws over Jonas Svensson, die herstellende is van een kuitbeenblessure. De rechtsback verwacht komende week zijn gezicht weer te kunnen laten zien op de groepstraining.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen