Crisisgesprek bij Vitesse: "Komende maanden doorslaggevend"

19 februari 2021, 14:51

Vitesse hoopt zich dit weekend te herstellen na een dramatische reeks in de competitie. De Arnhemmers verkeren in een slechte fase en moeten winnen om de Europese droom levend te houden. Dit weekend wacht de clash met concurrent PSV. Volgens trainer Thomas Letsch is dat duel het begin van een uiterst belangrijke periode.

"De komende maanden worden doorslaggevend", stelt de Duitser in gesprek met De Gelderlander. Na drie nederlagen en een gelijkspel is het gezakt naar plek vier op de ranglijst, terwijl het hiervoor nog meedeed in de strijd om de landstitel. Letsch constateerde dan ook dat de druk op zijn elftal steeds meer toenam. "We hebben in de voorbije maanden en mooie basis gelegd. Maar we moeten nu ook in de komende maanden presteren. Anders blijft er niets over."

Letsch ging met zijn spelers om de tafel. "We hebben deze week met de groep gesproken. Met spelers individueel. Er is naar beelden van de wedstrijden gekeken. Er staan nog twaalf competitiewedstrijden op de rol. En hopelijk twee bekerwedstrijden. Dit is de tijd dat Vitesse er moet staan. En daarvan is iedereen doordrongen. Niet alleen PSV telt nu. Ik kijk ook verder vooruit."

Letsch kan een beroep doen op zijn voltallige selectie. Dat betekent dat ook Oussama Tannane van de partij is. De sterspeler moest zich tegen FC Twente nog voortijdig laten wisselen met een hamstringblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen