Jans over Feyenoord: "Advocaat zal de boel op scherp zetten"

19 februari 2021, 14:44

Ron Jans verwacht dat er zondagmiddag een getergd Feyenoord op bezoek komt bij zijn FC Twente. De Rotterdammers verloren in het bekertoernooi met 4-3 bij sc Heerenveen en Jans weet dat de ploeg van Dick Advocaat dat graag recht wil zetten in De Grolsch Veste. De rol van zijn 72-jarige collega wordt daarin zeker niet onderschat in Enschede.

"De nederlaag in de beker zal zeker iets met ze doen", vertelde Jans op de website van Twente. "Dick Advocaat zal de boel op scherp gaan zetten. Feyenoord had anders in de halve finale tegen Ajax gespeeld, nu hebben ze alleen nog de competitie. We hebben respect voor Feyenoord, maar ik denk dat wij een prima kans hebben om zondag een resultaat neer te zetten."

Twente wist vorige week eindelijk weer eens te winnen en die lijn wil Jans doortrekken. "Tegen Vitesse zat er onverbiddelijkheid in het team. Verdedigend stond het goed, alleen voorin hadden we de ruimtes nog beter moeten benutten. We hebben in ieder geval gereageerd op de dingen die we in de voorgaande wedstrijden niet altijd lieten zien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen