Lille-coach Galtier looft Ajax: "Ze hebben ons in de hoek gezet"

19 februari 2021, 13:36

Christophe Galtier zag zijn Lille OSC in de absolute slotfase een voorsprong uit handen geven tegen Ajax. De trainer van de thuisploeg gaf na afloop van de wedstrijd de complimenten aan de bezoekers uit Amsterdam. Tegelijk had hij weinig positieve woorden over voor zijn eigen ploeg, die een matige wedstrijd op de mat legde in het eigen Stade Pierre-Mauroy.

"Onze eerste helft was echt heel matig", opperde Galtier via de officiële clubkanalen. "Dat voelde Ajax uitstekend aan en ze hebben ons in de hoek gezet. Ik vind het niet gek dat we weinig te vertellen hadden. We hebben een laffe en slappe wedstrijd gespeeld. Ajax was beter, maar het draait om de doelpunten. Die mogen we niet zo gemakkelijk weggeven."

"Het was niet terecht dat we op 1-0 kwamen, al profiteerden we goed van die fout. Over de strafschop van Ajax kunnen we onze twijfels hebben. We hadden eerste het geluk en daarna de pech. Deze nederlaag is alleen onze eigen schuld", vervolgde de oefenmeester, die vertrouwen heeft in de return. "Gelukkig krijgen we in Amsterdam een herkansing om een betere indruk te maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen