Arbiter Lille-Ajax in eigen land voor zes duels geschorst

19 februari 2021, 13:30

Ivan Kruzliak zal in de Slowaakse competitie voorlopig niet meer in actie komen. De scheidsrechter, die gisteravond aan de leiding stond van het duel tussen Lille OSC en Ajax, is voor zes wedstrijden geschorst na een discutabel optreden in het duel tussen AS Trencin en Dunajská Streda

Kruzliak gaf dit weekend een veelbesproken penalty aan de uitploeg, kort voor het laatste fluitsignaal. Daardoor gaf Trencin uiteindelijk de 3-2 voorsprong uit handen. Kruzliak kreeg na afloop veel kritiek, ook van de arbitrale bond. Zij hebben besloten de scheidsrechter voor liefst zes duels te schorsen.

Het uitdelen van opmerkelijke penalty's blijkt de Slowaakse arbiter niet vreemd. De spelers van Lille waren donderdagavond woest nadat hij richting de penaltystip wees. Middenvelder Renato Sanches zou een overtreding hebben gemaakt op Nicolás Tagliafico. Het bood Ajax de uitgelezen kans de achterstand om te buigen in een 1-2 overwinning. "Persoonlijk vind ik dit een schande", sprak de woeste Sven Botman na afloop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen