'Pechvogel Tolisso dreigt EK te missen na nieuwe blessure'

19 februari 2021, 13:17

Corentin Tolisso staat de komende maanden aan de kant. De middenvelder van Bayern München raakte donderdag geblesseerd op de training en is vrijdag succesvol geopereerd. Verschillende media in Duitsland en Frankrijk melden dat de international minimaal drie maanden niet van de partij is en dus komt het EK van komende zomer ook in gevaar voor de Fransman.

De 26-jarige Tolisso was dit seizoen eindelijk op goede weg na twee vervelende jaren. De afgelopen jaren zat hij namelijk lange tijd in de lappenmand met blessures aan zijn enkel en knie. Dit seizoen moest hij noodgedwongen ook een aantal wedstrijden aan zich voorbij laten gaan, al staat de teller in de Bundesliga op veertien optredens. Daar lijkt het voorlopig bij te blijven.

Vrijdag kwamen BILD en L'Equipe met het nieuws over de blessure naar buiten. Het Franse medium houdt de afwezigheid vooralsnog op drie maanden, maar de Duitsers melden dat het ook zomaar zes maanden kan duren. In dat geval gaat er een streep door het EK voor de 22-voudig international. Tolisso scoorde afgelopen maandag nog zijn eerste doelpunt van het seizoen namens Bayern. Hij is bezig aan zijn vierde seizoen in de Allianz Arena.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen