Zahavi niet boos, maar teleurgesteld in zijn ploeg

19 februari 2021, 08:21

Voor PSV lijkt plaatsing voor de volgende ronde van de Europa League ineens mijlenver weg, na de 4-2 nederlaag op bezoek bij Olympiakos. De Eindhovenaren dienen volgende week met twee goals verschil te winnen van de Griekse koploper om enigszins zicht te houden op een vervolg aan de Europese campagne. Uitblinker Eran Zahavi baalde van de slechte uitgangspositie.

De spits uit Israël was met twee doelpunten goed in vorm, maar zag zijn ploeg achterin falen. "Om eerlijk te zijn, ben ik heel teleurgesteld", zei hij tegen het Eindhovens Dagblad. "Het voelde in de wedstrijd alsof we beter waren. In een uitwedstrijd twee goals maken, is belangrijk en daardoor zijn we nog positief. We hebben de kwaliteiten om in ons eigen stadion te winnen. Het is nu zaak om positief te blijven en energie te houden om volgende week goed te kunnen presteren."

Boos was hij echter niet. "Dat is niet mijn karakter. Ik heb heel veel ervaring en ik weet dat we hiervan gaan leren. Onze spelers zijn jong en gaan zich nog ontwikkelen. Bij de derde tegengoal hebben we de tegenstander natuurlijk uitgenodigd. Hiervan gaan we leren." De speler van coach Roger Schmidt dienen snelle leerlingen te zijn, anders lijkt uitschakeling op het Europese podium volgende week donderdag een feit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen