Max over tegentreffers: "Dat gaat natuurlijk veel te gemakkelijk"

18 februari 2021, 23:54

Philipp Max is van mening dat hij en zijn ploeggenoten op bezoek bij Olympiakos te gemakkelijk vier tegendoelpunten kregen. De linksback zag zijn team echter ook karakter tonen in Griekenland en denkt dat PSV nog een goede kans heeft om door te gaan naar de volgende rond. Dan moet het volgens de Duitser wel een stuk beter in Eindhoven.

"We maken veel te veel fouten en dat moeten we thuis niet doen", vertelde Max voor de camera van RTL7. "De tegendoelpunten krijgen we veel te gemakkelijk, maar we hebben ons mentaal laten zien door twee keer terug te komen. Een gelijkspel was een goed resultaat geweest. De wedstrijd van volgende week wordt zwaar, al zal ik altijd blijven geloven in mijn team. Alles is mogelijk en ik heb zin in de thuiswedstrijd."

In Piraeus vielen in de eerste helft vijf van de zes treffers. "Dit was echt een gekke wedstrijd. We speelden een goede eerste helft en hadden aanvallend onze momenten. We scoorden twee keer, maar gingen toch met een 3-2 achterstand de rust in. Dat gaf een vreemd gevoel. In de tweede helft was het vraag wat we wilden doen en kregen we alsnog de 4-2 tegen. Volgende week hebben we in Eindhoven de kans om het recht te zetten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen