Marokko
0 – 0
Spanje

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vormer: "Tevreden om met 1-1 naar huis te gaan"

Vormer: "Tevreden om met 1-1 naar huis te gaan"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 februari 2021 – Ruud Vormer is tevreden met het 1-1 gelijkspel dat zijn Club Brugge vanmiddag neerzette tegen Dinamo Kiev. De omstandigheden in de Oekraïense hoofdstad waren verre van ideaal. De temperatuur lag ver onder het vriespunt en daarbij miste de ploeg door corona verschillende spelers en stafleden. Ondanks dat werd er een goede uitgangspositie neergezet voor de heenwedstrijd, zo vond Vormer achteraf.

"Ik denk dat we vandaag in moeilijke omstandigheden een tik hebben uitgedeeld aan Kiev", zei Vormer in gesprek met Het Nieuwsblad. "Het is enorm koud en daar kwam ook nog eens een koude wind bovenop. Je weet dat het min tien graden is en dan probeer je elkaar wat op te peppen. We zijn tevreden om met 1-1 naar huis te kunnen gaan. Thuis moeten we ze kunnen uitschakelen, al zal het niet makkelijk zijn. Kiev blijft een sterke ploeg, maar als we ons spel spelen, kunnen we ze pijn doen."

Toch zag Vormer - zelf goed voor de assist bij de 1-1 - wel dingen die beter konden bij zijn ploeg. "In de eerste helft hadden we meer de diepte moeten zoeken en de ruimtes beter moeten benutten. Op die manier hadden we ze vandaag meer pijn kunnen doen. Dat is iets dat we volgende week in Brugge zeker zullen doen. Het spel kon vandaag beter, maar dat maakt voor nu niet zoveel uit."

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd