Blessurezorgen Utrecht nemen toe: drietal niet inzetbaar

18 februari 2021, 16:08

Waar de resultaten van FC Utrecht er steeds beter uit gaan zien, wordt de situatie in de ziekenboeg juist met de week zorgwekkender. Ook Adrián Dalmau, Justin Hoogma en Remco Balk kunnen inmiddels aan dat lijstje worden toegevoegd. Het drietal is vrijdagavond niet inzetbaar tegen Willem II.

Dat meldde RTV Utrecht donderdagmiddag. Ook de geblesseerde Eljero Elia en Simon Gustafson ontbreken nog altijd, evenals Emil Bergström die na zijn blessure nog wedstrijdritme mist. Mimoun Mahi is nog een twijfelgeval. De aanvaller verliet donderdag uit voorzorg de training en bovendien staat zijn vrouw op het punt van bevallen. "Als Mimoun bij de geboorte van zijn kind wil zijn, is hij daar bij. Dat is zijn eigen keuze", zei trainer René Hake in gesprek met het medium. 

Hoe dan ook moet Hake rekening houden met een gehavende selectie wanneer het het vrijdag om 20.00 uur opneemt tegen Willem II. Tegen de nummer zestien van de Eredivisie zal het de goede reeks van de afgelopen weken door willen zetten. In de laatste vijf wedstrijden won Utrecht vier keer en speelde het één keer gelijk. De club bezet momenteel de achtste plek op de ranglijst. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen