Dost in vrieskou: "Een beetje kou is niet erg, maar dit gaat verder"

18 februari 2021, 09:31

Club Brugge neemt het donderdag in de Europa League op tegen Dinamo Kiev. De Oekraïense ploeg is echter niet de enige tegenstander waar de Belgen mee af moeten rekenen. Brugge krijgt namelijk ook te maken met vrieskou, zo heeft Bas Dost al ondervonden.

Momenteel is het -9 in Kiev. Later vanavond kan het zelfs -22 worden, waardoor de UEFA heeft besloten om het duel om 16.00 uur te laten afwerken.  "Een beetje kou vind ik niet erg, maar dit gaat wat verder", zei spits Dost op de persconferentie van woensdag. "We nemen het zoals het is en zoeken geen excuses, we gaan vlammen. We hebben hoge verwachtingen van deze wedstrijd", zei de spits volgens Sporza.

Aderlating is wel dat sterhouders Noa Lang en Hans Vanaken er niet bij zijn. "Dat is vervelend, het zijn twee heel goede spelers. Maar het is niet anders, we moeten het accepteren. We hebben hier nog een heel goede selectie", blijft Dost positief. De aanvaller beseft dat hij tot dusver goed presteert bij de Belgische club. De van Eintracht Frankfurt overgekomen spits voelt zich goed bij de club. "Als ervaren speler is dat iets wat je altijd moet leveren. Of je nieuw bent of niet", stelt Dost. "Maar ik ben ook bezig met mijn eigen prestatie. De coaches die er nu bij zijn, kunnen ons ook zeker aansturen. Het belangrijkste is dat ik scherp ben voor doel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen