Gehavend Ajax moet ook Mazraoui missen op bezoek bij Lille

17 februari 2021, 13:17

Erik ten Hag heeft een aardige puzzel te leggen voor het lastige uitduel met Lille in de Europa League. De trainer van Ajax heeft namelijk ook een streep moeten zetten door de naam van Noussair Mazraoui. De Marokkaan is niet fit genoeg en zit dus niet bij de selectie. Het is de vierde basiskracht die ontbreekt bij Ajax.

Andre Onana is er door zijn dopingschorsing niet bij, terwijl Sébastien Haller er niet bij is omdat hij niet ingeschreven is. Ryan Gravenberch zit een schorsing uit en is dus eveneens niet inzetbaar. Daar is nu dus ook Mazraoui bijgekomen. De kans is groot dat Devyne Rensch en niet Sean Klaiber de rechtsback zal vervangen tegen de koploper van Frankrijk.

Ajax reist met 21 spelers af naar Frankrijk voor het duel met Lille. Oussama Idrissi is wel weer fit en kan dus spelen.

De selectie van Ajax: Maarten Stekelenburg, Dominik Kotarski, Kjell Scherpen, Perr Schuurs, Daley Blind, Lisandro Martínez, Nico Tagliafico, Sean Klaiber, Jurriën Timber, Devyne Rensch, Edson Álvarez, Davy Klaassen, Jurgen Ekkelenkamp, Mohammed Kudus, David Neres, Antony, Dusan Tadic, Zakaria Labyad, Lassina Traoré, Oussama Idrissi, Brian Brobbey.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen