Pochettino geniet: "Vooraf kondigde Mbappé overwinning aan"

Pochettino geniet: "Vooraf kondigde Mbappé overwinning aan"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 februari 2021 – In de Ligue 1 loopt het nog niet geweldig bij Paris Saint-Germain, ook niet onder de nieuwe trainer Mauricio Pochettino. In de Champions League heeft de Franse topclub wel laten zien waar het toe in staat is, door FC Barcelona met 1-4 onder de voet te lopen. Pochettino heeft genoten.

Aanvaller Kylian Mbappé was met drie goals de grote ster bij PSG. "Vooraf kondigde hij deze overwinning al bij me aan", lachte Pochettino in gesprek met France Football. Ondanks de ruime overwinning is PSG volgens de trainer nog niet van Barcelona af. "We moeten Barcelona respecteren, al was dit een verdiende overwinning. Na de 1-0 kregen ze de kans om er 2-0 van te maken. We moeten op onze hoede blijven. Dit soort wedstrijden kunnen altijd omslaan. Je moet altijd het grootste respect hebben, want Barcelona is een geweldige club met geweldige spelers."

Pochettino kreeg de vraag of hij vond dat PSG de perfectie bereikte in Camp Nou. "Ik denk niet dat perfectie bestaat", zei de oud-trainer van Tottenham Hotspur. "We streven allemaal naar perfectie en we zijn aan het verbeteren, maar er zijn altijd dingen die beter kunnen. Ik ben blij met mijn spelers want ze hebben het geweldig gedaan. Nu gaan we ons concentreren op het kampioenschap en over drie weken hebben we weer een hele grote wedstrijd om ons te kwalificeren."

Bij PSG waren Neymar en Ángel Di María zelfs nog afwezig in Barcelona.

Lees ook: Blijdschap in kamp PSG: "Dit is een onvergetelijke avond"

gerelateerd