Lang test negatief, maar mist toch Europa League-wedstrijd

17 februari 2021, 08:16

Noa Lang moet verstek laten gaan in de Europa League. De aanvaller van Club Brugge legde dinsdag een negatieve coronatest af, maar reist toch niet met de ploeg mee naar de uitwedstrijd tegen Dinamo Kiev. Dat is woensdagochtend duidelijk geworden.

Club Brugge bracht naar buiten welke 22 spelers meereizen naar Oekraïne. De naam van Lang ontbreekt op de lijst en dat is een forse aderlating voor Club. De club wordt momenteel zwaar geteisterd door een corona-uitbraak. De Belgen missen in elk geval vrijwel de volledige technische staf (coach Philippe Clement en zijn assistenten), ster Hans Vanaken, Nederlander Stefano Denswil en Matej Mitrovic. Lang ontbreekt dus ook, terwijl zijn coronatest negatief was. Blijkbaar is hij toch niet fit genoeg om te spelen. Charles De Ketelaere voelde zich niet lekker en legde net als Lang een negatieve test af. Hij reist wel met de selectie mee naar Kiev.

'Alle positief geteste spelers en stafleden zitten in quarantaine. Rik De Mil en zijn assistent Tim Smolders zullen mee afreizen naar Kiev', schreef Club Brugge dinsdag al. Gezien de goede vorm wilden de Belgen 'á la Ajax' hoge ogen gooien in het tweede toernooi van Europa, dat wordt door deze uitbraak in elk geval bemoeilijkt in de zestiende finales.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen