Mbappé blij na zege en helder over toekomst: "Ben gelukkig"

16 februari 2021, 23:14

Kylian Mbappé heeft verheugd gereageerd op de 1-4 zege die Paris Saint-Germain heeft geboekt op FC Barcelona dinsdagavond. De snelle aanvaller was met drie treffers de grote man aan de kant van de Fransen en was dolblij met de zege. "Dit was een heel belangrijke wedstrijd voor ons. We wilden winnen en in onze stijl."

Dat zei hij direct na het gewonnen duel tegenover RMC Sport. "We kwamen hier maar voor één ding: dat was om te winnen. Dat hebben we gedaan en op een fraaie manier. Het was een geweldige wedstrijd, maar we hebben nog niets gewonnen", wilde Mbappé nog niet op de zaken vooruitlopen. In 2017 boekte FC Barcelona immers de bekende Remontada na een 4-0 nederlaag in Parijs al zijn de verhoudingen totaal anders dan destijds.

Lees ookBarcelona heeft nieuwe remontada nodig na hattrick van Mbappé

Zoals veel vaker de laatste tijd werd de aanvaller opnieuw gevraagd naar zijn toekomst – die de ene keer wél en dan weer niet in Parijs zou liggen. "Het zou stom zijn om mijn toekomst te bepalen op basis van één wedstrijd. De waarheid is dat je moet denken aan de lange termijn en ik ben hier nog steeds gelukkig. En dit soort zeges maakt me alleen maar gelukkiger."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen