Veermannen fit voor 'belangrijkste wedstrijd van seizoen' in beker

16 februari 2021, 17:42

Feyenoord moet woensdagavond in de KNVB Beker 'gewoon' rekening houden met Joey Veerman. De middenvelder was in de recente ontmoeting in de Eredivisie de grote plaaggeest van de Rotterdammers, maar viel afgelopen weekend voor de aftrap tegen AZ uit met een lichte blessure bij sc Heerenveen. Trainer Johnny Jansen verwacht hem echter gewoon weer terug voor het duel in de kwartfinale.

Dat vertelt Jansen tegenover de Leeuwarder Courant. Behalve de tijdelijk naar Amerika teruggekeerde Ulysses Llanez Jr. is iedereen in principe fit – dus ook spits Henk Veerman, die tegen AZ alleen kon invallen vanwege fitheidsproblemen. "Hopelijk zijn er geen spelers die een reactie krijgen naar aanleiding van onze laatste training. En dan kunnen we met elkaar aan de bak", aldus Jansen, die uitkijkt naar de uitgestelde wedstrijd.

"De kwartfinale is op dit moment de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Het is alleen jammer dat we, zoals het hele seizoen al, in onze eigen bubbel leven. Normaal word je aangesproken op kantoor, of langs het trainingsveld. Nu is er nagenoeg geen personeel aanwezig, terwijl onze trainingen besloten zijn. Maar bij ons in de staf en selectie leeft deze wedstrijd enorm", verzekerde de oefemeester tegenover het regionale dagblad.

Lees ook: Bijlow keert in Heerenveen terug in wedstrijdselectie

Kirschbaum twijfelgeval bij VVV-Venlo

Verder was er ook een fitheidsupdate bij VVV-Venlo, dat woensdag (morgen) eerder tegen NEC speelt in de andere nog te spelen kwartfinale. Keeper Thorsten Kirschbaum is een serieus twijfelgeval bij de Limburgers, terwijl ook Kristopher Da Graca nog niet zeker van de partij is. Lukas Schmitz, Guus Hupperts en Tristan Dekker zijn er in elk geval niet bij, volgens Hans de Koning is Tobias Pachonik wél inzetbaar.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen