'Ten Hag een van de vier kandidaten voor vacature Gladbach'

16 februari 2021, 12:15

Erik ten Hag staat hoog op de verlanglijst van Borussia Mönchengladbach. De trainer van Ajax presteert al jaren uitstekend en heeft zichzelf daarmee in de kijker van diverse Europese clubs gecoacht. Gladbach is op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen, nu succescoach Marco Rose naar Borussia Dortmund vertrekt.

Dat meldt het Duitse BILD. Ten Hag staat hoog op de verlanglijst, maar heeft concurrentie van drie andere trainers. Red Bull Salzburg-coach Jesse Marsch, Werder Bremen-oefenmeester Florian Kohfeldt en Gerardo Seoane van  Young Boys maken bij hun werkgevers ook indruk. Laatstgenoemde presteert sterk met Young Boys en is topkandidaat.

Na trainersklussen bij Go Ahead Eagles, Bayern München II en FC Utrecht koos Ten Hag in de winter van 2018 voor een overstap naar Ajax. Zijn eerste halfjaar verliep nog teleurstellend, daarna kregen de Amsterdammers de smaak te pakken. Ajax eindigde tweemaal bovenaan in de Eredivisie en stootten in het seizoen 2018/19 door tot de halve finale van de Champions League.

Gladbach was vorig seizoen de revelatie van de Bundesliga en plaatste zich voor het miljoenenbal. Daarin verraste het vriend en vijand door te winnen van Real Madrid. In de Duitse competitie gaat het dit seizoen beduidend minder. Gladbach bekleedt momenteel de zevende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen