VVV laat 'nieuwe Modric' halfjaar na komst alweer vertrekken

16 februari 2021, 10:00

Het avontuur van Ante Coric is na een half seizoen beëindigd. VVV-Venlo heeft de huurling teruggestuurd naar AS Roma. De Italiaanse club verhuurde Coric direct door en heeft met het Sloveense Olimpija Ljubljana alweer een nieuwe werkgever gevonden.

De 23-jarige middenvelder uit Kroatië kwam bij VVV binnen als veelbelovende speler. Kroaten bestempelden de talentvolle middenvelder lange tijd als de nieuwe Luka Modric, de sterspeler van Real Madrid. In zijn thuisland brak hij al op vroege leeftijd door bij Dinamo Zagreb en verdiende hij een transfer naar AS Roma. Daar kwam hij slechts tot twee optredens in de hoofdmacht. 

Bij zijn komst naar VVV-Venlo ging Coric in gesprek met De Limburger in op die vergelijking. "Ik ben op een leeftijd dat ik vergelijkingen als die met Modric naast me neer kan leggen." Bij VVV kwam hij echter niet in de plannen voor. In de Eredivisie bleef zijn aantal optredens beperkt tot één (tegen AZ), in de beker kwam hij tweemaal in actie (tegen FC Den Bosch en Go Ahead Eagles).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen