Vlap geniet: "Spelers die je normaal alleen met FIFA hebt"

15 februari 2021, 23:46

Voor Michel Vlap is maandag 15 februari een dag om niet snel meer te vergeten. De van Anderlecht overgekomen aanvallende middenvelder stond voor het eerst in de basis bij Arminia Bielefeld en maakte meteen indruk. Tegen Bayern München (3-3) was hij goed voor een goal en een assist.

Bielefeld gaf twee keer een voorsprong van twee doelpunten weg, maar toch kon Vlap na afloop een glimlach niet onderdrukken. "Als je vooraf hoort dat je hier een punt gaat pakken, dan zou je daarvoor tekenen. Alleen stonden we twee keer met twee doelpunten voor, dus het voelde alsof we hadden kunnen winnen", sprak hij voor de camera's van de Duitse tv.

Vlap stond in de basis en maakte al na negen minuten de 0-1 voor Bielefeld. Wat er toen door hem heen ging, was onbeschrijfelijk. "Ik kan het moeilijk uitleggen. Toen ik scoorde, hoopte ik vooral dat het geen buitenspel was en dat de VAR niet zou ingrijpen. Hij telde gewoon, daar was ik blij mee. Toen nog de assist bij de 2-0, het was geweldig. Hier droom je van. Alleen al het spelen in dit stadion is fantastisch. Je speelt tegen spelers die je normaal alleen in FIFA hebt, dat is geweldig."

Lees ook: Vlap speelt absolute hoofdrol in spektakelstuk tegen Bayern: 3-3

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen