Chelsea wint zonder Ziyech eenvoudig van Newcastle

15 februari 2021, 23:12   Bijgewerkt: 16 februari 2021, 00:01

Vanaf de reservebank heeft Hakim Ziyech maandag toegekeken hoe Chelsea op Stamford Bridge eenvoudig won van Newcastle United. Op eigen veld had de formatie van Thomas Tuchel geen moeite met de laagvlieger: 2-0.

Ziyech zat maandag op de bank bij Chelsea en bleef daar negentig minuten zitten. Het was al de vierde Premier League-wedstrijd op rij waarin de Marokkaan geen minuten kreeg. Hij zag dat Olivier Giroud de man was die de score opende na een halfuur. De Fransman drukte af en hielp Chelsea aan de leiding tegen het zeer defensief opererende Newcastle. Acht minuten later was het via Timo Werner vervolgens alweer raak: 2-0. Na die treffer van de Duitser, die eindelijk weer eens scoorde, vielen er geen doelpunten meer.

Belangrijk was bovendien dat de nul werd gehouden. Dat was zeker voor Kepa Arrizabalaga een opsteker, aangezien hij het doel weer eens verdedigde in de Premier League. De keeper kreeg de voorkeur boven Edouard Mendy en kwam niet in de problemen. Voor Chelsea is het de vierde overwinning op rij. Het klimt over Liverpool en West Ham United heen en stijgt van plaats zes naar plaats vier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen