Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Denswil test enkele dagen voor Europa League-duel positief

Denswil test enkele dagen voor Europa League-duel positief

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 februari 2021 – Stefano Denswil (op archiefbeeld) heeft het coronavirus onder de leden. De verdediger van Club Brugge heeft maandag een positieve coronatest afgelegd en zal voorlopig niet inzetbaar zijn. Hetzelfde geldt voor Matej Mitrovic.

Mitrovic is eveneens een centrale verdediger en staat voorlopig dus ook buitenspel bij Brugge, dat zodoende twee centrumverdedigers moet missen. Mitrovic en Denswil waren afgelopen weekend al niet fit en blijken het virus te hebben opgelopen. Daar blijft het niet bij voor Brugge, want ook toptalent Charles De Ketelaere is ziek. Het is nog onduidelijk of hij geveld is door corona, of dat hij een griepje onder de leden heeft.

Het is voor Brugge, de koploper van de Belgische competitie, te hopen dat er geen coronauitbraak plaatsvindt. Donderdag wacht namelijk het belangrijke Europa League-duel met Dinamo Kiev. Volgende week is de return. De complete selectie van Brugge is maandag getest. Dinsdag zal blijken of De Ketelaere corona heeft en of er mogelijk nog meer besmettingen zijn in de groep.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd