Verratti in PSG-selectie voor CL-duel, Piqué terug op de training

15 februari 2021, 11:50   Bijgewerkt: 15 februari 2021, 11:56

Paris Saint-Germain moet het dinsdagavond definitief stellen zonder Neymar en Ángel di Maria. Het was al de verwachting dat het duo niet in actie zou komen tegen FC Barcelona in de achtste finale van de Champions League, maar de voetballers zitten definitief niet in de selectie van Mauricio Pochettino. Ook Juan Bernat, Colin Dagba en Timothée Pembélé zijn niet van de partij.

Dat blijkt uit de wedstrijdselectie van PSG voor de wedstrijd de achtste finales van de Champions League in Camp Nou. Ook kwam er goed nieuws uit de ziekenboeg voor Poch: Marco Verratti, een speler die een twijfelgeval was en de laatste twee duels ontbrak bij het sterrensensemble, is wel fit genoeg om in elk geval af te reizen naar Catalonië.

Piqué traint weer bij FC Barcelona

Ronald Koeman, die met onder andere Philippe Coutinho, Ansu Fati en Sergi Roberto overigens ook nog heel veel spelers moet missen, zag Gerard Piqué (34) maandag terugkeren op het trainingsveld van de Catalanen. De ervaren verdediger zal zeker nog niet in actie komen tegen PSG, maar het is een positief signaal voor Koeman. Martin Braithwaite stond eveneens weer op het veld en dat geldt nog niet voor Ronald Araújo: het lijkt er dan ook niet op dat hij de wedstrijd tegen PSG gaat halen.

Lees ookKoeman moet vermoedelijk ook Araújo missen tegen PSG

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen