'Ajax moet nog minstens een week wachten op deal Promes'

14 februari 2021, 23:56

Quincy Promes lijkt nog altijd op weg naar Rusland. Spartak Moskou is nog altijd overtuigd van zijn komst, maar weet dat het vooral geduld moet hebben. De Russische topclub is nog altijd in onderhandeling met Ajax over de voorwaarden van de transfer. Spartak hoopt Promes terug te halen naar Rusland, de competitie waar de buitenspeler zijn meeste successen beleefde.

Volgens het Russische Sport-Express houdt Spartak inmiddels rekening met het afronden van de transfer in de week van 22 februari, volgende week maandag dus. Spartak heeft Ajax drie opties geboden om de transfer af te ronden: huren met optie tot koop, een directe overname met betaling in termijn en een transferovereenkomst waarin staat dat Ajax een gedeelte van de som moet terugbetalen als Promes uiteindelijk alsnog veroordeeld wordt voor betrokkenheid bij een steekpartij.

De Amsterdammers hebben echter nog geen beslissing genomen. Ajax bereidde zich al wel voor op het vertrek van Promes, door Oussama Idrissi naar de Johan Cruijff Arena te halen. Dit weekend zat Promes al niet meer bij de wedstrijdselectie van Ajax, dat met 0-2 won op bezoek bij Heracles Almelo.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen