Domper Lille in aanloop naar Ajax-thuis in EL

14 februari 2021, 18:55

Lille OSC is er niet in geslaagd met een goed gevoel toe te werken naar het Europa League-treffen met Ajax. De Franse sensatieploeg kwam in eigen huis niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen middenmoter Brest. Het is uithuilen en snel het vizier richten op komende donderdag. Sven Botman bleef negentig minuten op de bank.

Tijdens het oersaaie duel dwaalden de meeste Lille-fans wat over de sociale media, op zoek naar enig vertier in de voor Lille dramatische avond. Plotseling stuitten zij daar op het nieuws dat Sven Botman komende zomer voor liefst 45 miljoen euro verkast naar een Europese grootmacht. Op Twitter treurden de supporters openlijk. Lille kon dat slechte nieuws tegen Brest geen positieve slinger geven.

Want een slechter resultaat in aanloop naar het heenduel met Europa League-opponent Ajax was bijna niet denkbaar. Lille morste punten in de Franse titelstrijd en verzuimde daarmee afstand te doen van Paris Saint-Germain, dat dit weekend wél won. Toch ontvangt Lille Ajax als koploper van de Ligue 1. Na 25 duels staat de sensatieploeg op 55 punten, eentje meer dan de Parijse concurrent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen