Real Madrid verslaat Valencia en blijft jagen op Atlético

14 februari 2021, 18:05

Zinédine Zidane lijkt voorlopig zeker te zijn van zijn baan als trainer van Real Madrid. De geplaagde oefenmeester won met de grootmacht in het eigen Estadio Alfredo Di Stéfano met 2-0 van laagvlieger Valencia CF. Zo blijft Real enigszins in het spoor van koploper Atlético Madrid, dat zaterdagavond al met 1-2 won op bezoek bij Granada CF.

Real kende in een zonnig Madrid weinig problemen met Valencia, waar Jasper Cillessen vanwege een blessure nog altijd afwezig was. Halverwege was de wedstrijd min of meer al gespeeld. Na twaalf minuten schoot Karim Benzema de thuisploeg al op voorsprong. De spits verrasste doelman Jaume Domènech met een verdekte krul en zette Real al vroeg op 1-0.

Dat leek de ruststand te worden, maar daar stak Toni Kroos een stokje voor. Valencia had amper wat in de melk te brokkelen en de Duitse middenvelder zorgde vlak voor rust met een harde schuiver voor de 2-0. In de tweede helft besloot Zidane belangrijke krachten als Benzema, Luka Modric en Dani Carvajal rust te geven en werd het gevaar van Real minder.

Halverwege de tweede helft dacht Ferland Mendy nog voor de 3-0 te zorgen. Zijn treffer werd echter afgekeurd vanwege buitenspel. Door de overwinning staat Real tweede in LaLiga. De achterstand op koploper Atlético is vijf punten, al heeft die club twee wedstrijden minder gespeeld. Over drie weken spelen de stadgenoten tegen elkaar in het Estadio Wanda Metropolitano.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen