Geen Noa Lang-show: duel Club Brugge afgelast

14 februari 2021, 17:45

Voetbalfans die zich verheugden op een nieuwe voetbalshow van Noa Lang, zullen een week moeten wachten. De arbitrage van het duel tussen Charleroi en Club Brugge heeft namelijk anderhalf uur voor de aftrap besloten de wedstrijd af te gelasten. 

Vanwege de hevige sneeuwval en kou van de afgelopen dagen is het veld van Charleroi niet goed genoeg bevonden en gaat er een streep door de wedstrijd. De spelersbus van Brugge was al bij het stadion gearriveerd, maar kan nu dus weer terug naar de thuishaven. "Bijna het volledige strafschopgebied is aan één kant volledig bevroren, net als de zone voor de hoofdtribune. Die ligt er keihard bij. We hebben deze beslissing genomen omdat we de veiligheid van de spelers niet kunnen garanderen. Ik rekende er eigenlijk op dat de zon z'n werk zou doen, want die scheen mooi over het veld. Maar nu is de zon gaan liggen, dus het gaat niet beter worden", zei de scheidsrechter tegen Eleven Sports.

Ook het KRC Genk van John van den Brom hoorde dit weekend kort voor de aftrap dat er niet gespeeld zou worden. Het leidde tot een woede-uitbarsting bij de Nederlandse oefenmeester. "Dit kan toch niet man." Wanneer de duels van Brugge en Genk worden ingehaald, is nog niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen