FC Emmen en EasyToys verklaren elkaar de liefde

14 februari 2021, 10:59

FC Emmen speelt ook volgend seizoen met EasyToys op de borst. Op Valentijnsdag hebben de club en het seksspeeltjesbedrijf elkaar de liefde verklaard. Tot in elk geval de zomer van 2022 blijft EasyToys de hoofdsponsor van de hekkensluiter van de Eredivisie.

Met een liefdesbriefje maakt FC Emmen zondagmorgen het nieuws bekend. 'Lieve EasyToys. We kennen elkaar nu bijna 5 maanden. Op 24 september 2020 gaven we elkaar het jawoord. We hadden geen makkelijke start, niet iedereen keurde onze relatie goed. Maar echte liefde overwint alles, en zo ook onze relatie Jullie op ons shirt, Wildlands op de shirts van onze jongere supporters', zo valt er te lezen.

'Inmiddels zijn we een heus showbizzkoppel, heel Nederland (en daarbuiten) kent onze relatie. We dragen jullie altijd bij ons, zonder dat jullie er zelf bij kunnen zijn. Als het weer meer mag, ontvangen we jullie graag met open armen! We zijn echt nog lang niet op jullie uitgekeken. En kijken ernaar uit om samen nog heel veel herinneringen te maken. Clubliefde is onvoorwaardelijk, onze liefde voor jullie ook! En daarom zeggen wij JA tegen de verlenging tot de zomer van 2022.'

EasyToys is sinds september hoofdsponsor van FC Emmen. De KNVB hield dat aanvankelijk tegen, maar ging uiteindelijk overstag. In december werd duidelijk dat het seksspeeltjesbedrijf ook volgend seizoen op het shirt van de club uit Drenthe mag staan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen