Padt geïrriteerd na niet binnenskamers blijven trainingsruzie

14 februari 2021, 10:03

Sergio Padt wilde na afloop van de 1-0 overwinning tegen PEC Zwolle weinig kwijt over het incident met Alessio Da Cruz afgelopen vrijdag op de training. De doelman en aanvaller kregen het sportpark Corpus den Hoorn met elkaar aan de stok, vlogen elkaar in de haren en moesten door teamgenoten uit elkaar worden gehouden.

Tot ergernis van Padt bleef het trainingsincident niet binnenskamers. "Nu gebeurt het stukken minder, tien jaar geleden veel vaker. Er was niet heel veel aan de hand. Ik vind het niet logisch dat daarover iets op Twitter verschijnt en daar wil ik het bij laten", reageerde de zichtbaar geïrriteerde tegenover RTV Noord.

Eerder reageerde Danny Buijs tegenover hetzelfde medium op de ruzies tussen Padt en Cruz. Laatstgenoemde staakte de training na het incident en keerde niet terug toen zijn trainer hem riep. "Het zijn mensen en geen honden. Als ik een hond roep, dan moet hij terugkomen, maar dit zijn mensen met hun emoties en frustraties. Ze moeten terugkomen als ze in staat zijn om goed te trainen. Zijn ze daar niet toe in staat dan is het beter om even naar binnen te gaan en af te koelen. Na de training heb ik met alle twee gezeten en is het uitgesproken en opgelost", reageerde Buijs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen