Auassar: "Tijd is rijp om elkaar goed de waarheid te vertellen"

Auassar: "Tijd is rijp om elkaar goed de waarheid te vertellen"

14 februari 2021 – Sparta Rotterdam is het even kwijt. De Rotterdammers gingen zaterdagavond met 1-2 onderuit tegen Fortuna Sittard en zijn nu vijf wedstrijden zonder zege. Aanvoerder Adil Auassar maakte na afloop van de thuisnederlaag van zijn hart geen moordkuil. 

Sinds de jaarwisseling won Sparta slechts eenmaal. Het team van trainer Henk Fraser stond kortgeleden nog in het linkerrijtje, maar is inmiddels gezakt naar de twaalfde plaats. "Ik denk dat de tijd rijp is om elkaar even goed de waarheid te gaan vertellen, want ik erger me aan heel veel dingen op dit moment", vertelde Auassar na de 1-2 nederlaag tegen RTV Rijnmond.

Wat hem allemaal dwarszit, wilde Auassar niet kwijt. "Maar hoe wij vandaag de goals tegen krijgen is echt een schande, gewoon slecht. En hoe een aantal jongens daar dan weer op reageert is voor mij echt onbegrijpelijk. Dat moet je met elkaar gaan bespreken en daar word je uiteindelijk allemaal sterker van", aldus de captain.

Trainer Henk Fraser toonde zich mild voor zijn ploeg na de thuisnederlaag. "Heel veel mensen kijken naar de uitslag en de stand, maar eigenlijk denk ik nog steeds hetzelfde over dit team. Ik zeg vanaf het begin van het seizoen al dat wij negende of tiende kunnen worden, maar als wij veertiende worden teken ik daar ook voor."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 19 april 2021

  2. zondag 18 april 2021