Haller vindt treffen met Lille kijken niet moeilijk, wel 'frustrerend'

13 februari 2021, 23:30   Bijgewerkt: 13 februari 2021, 23:49

Het was de week van Sébastien Haller: de aanvaller werd niet ingeschreven voor de Europa League-campagne van Ajax, had een hoofdrol in de bekerzege tegen PSV en was op bezoek bij Heracles Almelo zaterdagavond opnieuw beslissend met een goal en assist. Nu wacht een heel rustige week, want de spits reist niet met de Amsterdammers mee af naar Frankrijk.

"Of het moeilijk wordt om de wedstrijd in de Europa League te kijken? Nee, dat denk ik niet. Maar ik denk wel dat het heel frustrerend wordt om die wedstrijd te kijken", glimlachte Haller als een boer met kiespijn na de zege in Almelo tegenover ESPN. "Maar je moet niet te veel bezig zijn met iets waar je geen invloed op hebt. Ik ben alleen maar bezig met de volgende wedstrijd." Voor de Ivoriaan is dat dus de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Hoewel Haller niet mee naar Frankrijk reist ("Rust is ook belangrijk"), traint hij uiteraard wel gewoon met de groep mee in aanloop naar het duel in de Europa League met OSC Lille. Want hoewel de Fransman meteen belangrijk is, is er voor hem nog veel te verbeteren. "Ik voel me goed en het team ook, maar er moet nog genoeg te verbeteren." Over zijn assist: "Ik zag Davy lopen en wilde de bal neerleggen. Het was een perfecte voorzet en goede loopactie."  

Lees ook: Ten Hag vond Haller de beste

Overall was het een mooie zaterdagavond voor Ajax, dat concurrent PSV bovendien punten zag verspelen. "We staan er goed op, we hebben een fijne mood. Persoonlijk ben ik ook blij met mijn start, het is een goede start", aldus Haller over zijn eerste weken in Amsterdam, waarin hij cijfermatig uitstekend is begonnen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen