Boscagli: "We gaan onder water, of we gaan ons hieruit vechten"

13 februari 2021, 23:25

Drie dagen na de bekeruitschakeling tegen Ajax lijkt ook de landstitel wel erg ver weg voor PSV. Door een late tegentreffer speelden de Eindhovenaren met 2-2 gelijk tegen ADO Den Haag en liep de achterstand op koploper Ajax - dat een wedstrijd minder speelde - op tot zes punten. Verdediger Olivier Boscagli is vooral benieuwd wat deze nieuwe tegenslag met de ploeg zal doen.

De uitslag tegen ADO was vooral verrassend omdat PSV negentig minuten lang de overhand leek te hebben. "Dit gebeurt heel soms. Zij verdedigden heel laag op het veld en wij kregen veel kansen", zei Boscagli na afloop tegenover het Eindhovens Dagblad. "Uiteindelijk was het een goede wedstrijd van ons als je puur naar het voetbal kijkt, maar aan het einde is het resultaat het belangrijkste. Iedereen is nu enorm teleurgesteld. Nu ga je zien of we een echt team kunnen zijn. Of we gaan onder water, of we gaan nu met onze borst vooruit vechten om hieruit te komen."

Met dat in gedachte wil Boscagli de handdoek zeker nog niet in de ring gooien. "Er komen nog veel wedstrijden. We zijn op dit moment niet gefocust op de titel, maar willen zoveel mogelijk wedstrijden winnen. Tegelijkertijd blijft in voetbal alles mogelijk. Dat zie je vandaag ook. Zij hebben een paar kansen en scoren twee keer, ook omdat wij dingen verkeerd doen. Daar zullen we naar moeten kijken en van moeten leren. Veel teams in de competitie spelen zoals ADO doet, met lange ballen. Wij waren daarop voorbereid en moeten beter verdedigen. De komende wedstrijden moeten we weer vechten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen