Memphis loopt op verjaardag koppositie mis met Lyon

13 februari 2021, 23:01

Olympique Lyon heeft zaterdagavond een dure misstap gemaakt in de Franse titelrace. Een eerste tegentreffer kon de ploeg nog goed maken, maar op de 1-2 van Montpellier had het geen antwoord. Ook de jarige Memphis Depay kon het verschil niet maken namens Lyon, dat door de nederlaag Paris Saint-Germain en mogelijk ook Lille ziet uitlopen.

De wedstrijd was twintig minuten bezig toen Lyon voor het eerst tegen een achterstand aan keek. Een rake kopbal van Teji Savanier zette de bezoekers op voorsprong. Het antwoord volgde vlak voor rust. Een kopbal van Houssam Aouar was voor de keeper, maar de rebound werd wel benut door Lucas Paqueta. Het zou het enige doelpunt van Lyon blijken, waar invaller Elye Wahi de wedstrijd in de 65e minuut namens Montpellier besliste. De achttienjarige spits maakte alweer zijn derde goal in zijn eerste zes wedstrijden en belangrijker: hielp de bezoekers aan drie punten.

Door de nederlaag wordt Lyon op de ranglijst weer ingehaald door Paris Saint-Germain. De club uit de Franse hoofdstad won eerder op de avond met 2-1 van Nice en staat nu op 54 punten, twee meer dan de ploeg van Memphis. Ook Lille staat op 54 punten, maar die ploeg komt morgen nog in actie. Het speelt dan een thuiswedstrijd tegen Brest. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen