Union en Schalke schieten weinig op met gelijkspel

13 februari 2021, 20:28   Bijgewerkt: 13 februari 2021, 20:47

Schalke 04 heeft zaterdagavond een punt overgehouden aan het uitduel bij Union Berlin. In de Duitse hoofdstad hield de hekkensluiter van de Bundesliga zich achterin goed staande, maar kwam het niet tot de kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Het bleef 0-0, waar beide ploegen uiteindelijk weinig mee opschieten.

Opnieuw moest Schalke het stellen zonder de uit clubliefde teruggekeerde Klaas-Jan Huntelaar. Sinds zijn komst naar Gelsenkirchen speelde hij alleen tegen Werder Bremen elf minuten mee. Zijn debuut moest hij al twee wedstrijden uitstellen wegens een kuitblessure, waarna het nu zijn andere kuit is waardoor hij niet in actie kan komen. Ook aan de kant van Union Berlin deden er geen Nederlanders mee. Sheraldo Becker moest door zijn enkelblessure nog altijd toekijken.

Beide spelers zagen hun ploeg weinig creëren. De meeste en beste kansen waren voor de thuisploeg, maar Schalke hield zich redelijk staande. Zelf had het echter ook de grootste moeite om het vele balbezit (62%) om te zetten in kansen. Met het doelpuntloze gelijkspel waar dat in resulteerde, schieten beide clubs weinig op. Schalke pakt het negende punt van het seizoen en houdt pas voor de tweede keer de nul, maar staat nog altijd vijf punten achter op FSV Mainz. Union Berlin deed lang mee in de subtop van de Bundesliga, maar leed vanavond voor de vijfde keer op rij puntverlies. Het staat nu op de negende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen