Alleen shirts kleurrijk bij zege PSG in aanloop naar Barcelona

13 februari 2021, 18:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paris Saint-Germain heeft een goede generale repetitie beleefd in aanloop naar de Champions League-kraker tegen FC Barcelona komende week. De ploeg van Mauricio Pochettino rekende zonder geblesseerde Neymar af met OGC Nice (2-1), al was het niet overtuigend wat de thuisploeg op de mat legde. Alleen de shirts van het sterrensensemble waren kleurrijk. 

Want opvallender dan de 'grijze' zege op OGC Nice waren de kleurrijke shirts van PSG: het was een ontwerp uit de samenwerking tussen PSG, Michael Jordan en Nike. Het paars/roze tricot bleef voor bankzitter Xavi Simons overigens helemaal schoon, terwijl Mitchel Bakker pas een kwartier voor tijd in de ploeg kwam – meteen nadat Moise Kean PSG voor de tweede keer op de avond op voorsprong had gezet.

Direct na de pauze zorgde Rony Lopes namelijk de gelijkmaker voor de gasten, die hadden gezien dat Julian Draxler de score hadden geopend. Mauricio Pochettino kon geen beroep doen op onder andere Marco Verratti, Juan Bernat, Rafinha, Ángel di Maria en dus Neymar die tegen FC Barcelona ook ontbreekt. Zonder zijn inbreng werd OGC Nice in elk geval verslagen: de manier waarop zal Ronald Koeman (nog) geen angst inboezemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen