Ten Hag begint in Almelo met Neres in basis, Martínez op de bank

13 februari 2021, 17:39

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft zaterdagavond op bezoek bij Heracles Almelo een basisplaats ingeruimd voor buitenspeler David Neres. De Braziliaan krijgt de voorkeur boven Antony, al zal diens reservebeurt wellicht ook met het oog op de midweekse verplichtingen tegen OSC Lille in de Europa League zijn. 

Verder zijn er weinig veranderingen in de formatie van Ten Hag, die centraal achterin Jurriën Timber en Daley Blind laat samenspelen. Anders dan tegen PSV is Ryan Gravenberch na zijn schorsing weer van de partij, waardoor Lisandro Martínez moet plaatsnemen op de bank. Het middenveld met Edson Álvarez en Davy Klaassen blijft verder wel gewoon in tact bij de Amsterdammers.

Verder kiest Ten Hag dus voor de bekende namen en staat Maarten Stekelenburg opnieuw in het doel van Ajax. Naast Ten Hag heeft met onder andere Zakaria Labyad, Mohammed Kudus, Antony, Brian Brobbey, Martínez en Perr Schuurs een meer dan royale bezetting op de bank in Almelo. Alleen Oussama Idrissi staat net als Quincy Promes niet bij de reserves: het is nog onbekend waarom hij niet van de partij is. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen