Genoa zet ongeslagen reeks met Strootman voort in Turijn

13 februari 2021, 16:59

De komst van Kevin Strootman heeft Genoa nog bepaald geen windeieren gelegd. De Nederlandse middenvelder werd binnengehaald toen de ploeg volop verwikkeld was in de strijd tegen degradatie en al maanden onder de degradatiestreep stond, maar door de vijfde ongeslagen wedstrijd sinds de komst van de Nederlander, stijgt de ploeg door de doelpuntlozeremise tegen Torino (0-0) plots naar de elfde plaats in de Serie A.

Daarbij moet wel worden aangemerkt dat het punt op bezoek bij Torino – dat in de laatste weken overigens bezig is aan een serie gelijke spelen en 0-0, 1-1, 2-2 en 3-3 al konden afvinken – bijna gezien kan worden als twee verloren punten gezien de stand op de ranglijst. Anderzijds werd er eerder dit seizoen in eigen huis nog verloren van de tweede ploeg van Turijn.

Verliezen met Strootman in de ploeg is Genoa echter nog niet gebeurd: ook in de vijfde wedstrijd werd dus niet verloren, waarmee de opmars definitief is voortgezet. Met onder andere Hellas Verona, Internazionale en AS Roma wacht er voor de interlandbreak nog wel een zwaar programma voor Strootman en consorten, maar daarin kan de Nederlander zijn goede vorm bevestigen en zich terug in de kijker spelen van Frank de Boer. Bovendien ging het met Strootman binnen de lijnen ook al goed tegen Napoli (2-1 winst) en Atalanta (2-2): zeer knap. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen