Spartak houdt ook rekening met afketsen Promes-deal

13 februari 2021, 09:19

Nog altijd is de deal van Quincy Promes naar Spartak Moskou niet rond. De aanvaller van Ajax mag vertrekken van de Amsterdammers, maar door de rechtszaak die speelt op de achtergrond zijn de onderhandelingen met Spartak Moskou bemoeilijkt. De Russen houden er rekening mee dat een deal er mogelijk helemaal niet van komt.

Sport-Express schreef al dat zodra de directies van Ajax en Spartak een akkoord bereiken over de transfer, hij pas op z'n vroegst volgende week ook daadwerkelijk in Rusland zal arriveren. Dat heeft onder andere te maken met het verkrijgen van een werkvergunning en visum en het afleggen van de medische keuring, die mogelijk ook buiten Rusland kan worden gedaan.

Of het tot een deal komt, is overigens nog maar de vraag. Omdat de transferwindow in Nederland dicht is en Ajax met Oussama Idrissi al een vervanger in huis heeft gehaald, is de onderhandelingspositie van Spartak Moskou enorm versterkt. Hoewel Ajax mede vanwege de naderende rechtszaak graag van Promes af wil, wil het dat niet doen voor een appel en een ei.

Volgens het Russische medium liggen er nog zo'n drie opties op tafel voor de overgang, die vermoedelijk vanwege de beperkte financiële middelen van Spartak Moskou in een huurconstructie wordt gegoten. Anton Fetisov, PR-manager van de club, heeft zich bij Sport24 uitgelaten over de situatie. "De kwestie met Ajax is nog niet opgelost", zegt hij. "De partijen zijn in onderhandeling, maar we moeten rekening houden met zowel een positieve als een negatieve uitkomst." Promes zat midweeks al niet bij de selectie voor het bekerduel met PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen