L'Équipe zet Gravenberch in topdrie van grootste talenten

13 februari 2021, 09:10

Het Franse L'Équipe heeft een lijst opgesteld met de vijftig grootste talenten van Europa. De toonaangevende sportkrant heeft in die lijst plaats voor vijf spelers die actief zijn in de Eredivisie. Ryan Gravenberch is met de derde positie de hoogst genoteerde.

L'Équipe hanteert als maatstaaf dat spelers gebeuren moeten zijn in 2001 of later. Alleen dan komen de spelers in aanmerking voor de talentenlijst. Gravenberch is door L'Équipe op de derde plaats gezet, wat betekent dat hij alleen Ansu Fati (FC Barcelona) en Edouardo Camavinga (Stade Rennes) voor zich hoeft te laten. In de toptien is er verder ook plek voor onder meer Pedri (FC Barcelona), Mason Greenwood (Manchester United) en Bukayo Saka (Arsenal).

Ook Myron Boadu staat in de toptien, de jonge aanvaller van AZ bezet de tiende positie. Ook Mohamed Ihattaren van PSV staat er met een veertiende plaats goed bij. Noni Madueke wordt ook gewaardeerd door L'Équipe en bezet de twintigste positie. Lassina Traoré is de laatste speler uit de Eredivisie die een plaats heeft in de lijst. De spits van Ajax staat 48ste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen