Brood wil verlengen met Kramer en stelt El Khayati nog niet op

12 februari 2021, 22:10

Als het aan Ruud Brood ligt, wordt het contract van spits Michiel Kramer nieuw leven ingeblazen. De spits beschikt over een aflopende verbintenis bij ADO Den Haag en is momenteel de vaste eerste spits van de ploeg. En dat terwijl hij afgelopen zomer nog op weg was naar de uitgang.

Brood vindt dat Kramer dit seizoen als eerste spits een goede indruk gemaakt heeft. De 32-jarige aanvaller speelde tot dusver negentien duels en scoorde vier keer. "Ik denk dat Michiel zijn waarde heeft voor ADO", zegt Brood tegen het Algemeen Dagblad over zijn spits. "Het is een jongen van de club en zal altijd zijn beste beentje voorzetten voor het team. Dat probeert hij op zijn manier zo goed mogelijk te doen. Ik denk dat als je hem kan binden, en hij wil dat zelf ook, dat alleen maar goed is."

ADO staat zeventiende en speelt zaterdagmiddag tegen PSV. Die wedstrijd gaat nog aan de neus van Nasser El Khayati voorbij, bevestigt Brood op de clubwebsite. "Nasser heeft nu ongeveer anderhalf keer meegetraind. Hij ziet er afgetraind uit en heeft zichzelf goed verzorgd. De testen heeft hij ook goed doorstaan." Ook Daryl Janmaat mist het duel met PSV. "Ondanks dat hij al wel heeft meegetraind, kreeg hij wat reacties. Daar moeten we goed en zorgvuldig mee omgaan." Ook Peet Bijen is er niet bij.

Brood hoopt stiekem op een stuk tegen PSV. "Natuurlijk moeten wij top zijn en heeft PSV gewoon een goed team. Toch moeten we ons er zeker niet van te voren al bij neerleggen en zullen we geloof moeten hebben in een stuntje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen