Wormuth blij met verschuiven duel en hoopt op stunt tegen Ajax

12 februari 2021, 17:19

Het is volgens Frank Wormuth een goed besluit van de KNVB om de zaterdagduels te verschuiven naar eerder op de avond. De trainer van Heracles Almelo neemt het met zijn ploeg nu zaterdagavond om 18.45 uur al op tegen Ajax en spreekt van een goede keuze van de bond.

De KNVB nam die beslissing vanwege de aangekondigde kou. "Op zich is het goed dat de wedstrijd iets vervroegd is", aldus de trainer op de clubwebsite. "Het zal toch een paar graden schelen. Maar dat het koud zal zijn is zeker, en dat is ook niet erg. Daar moeten we mee omgaan. Het veld ligt er prima bij. Dat hebben we aan het begin van de week samen sneeuwvrij gemaakt en we hebben deze week goed kunnen werken. De condities zijn uitstekend, dat merken we ook aan het feit dat hier deze week meerdere clubs trainen en spelen", zegt de trainer.

Hij kan beschikken over een volledig fitte selectie. Een luxe, zeker omdat Ajax de tegenstander is. Heracles doet het de laatste jaren goed tegen Ajax en verloor slechts twee van de laatste vijf ontmoetingen. "Wedstrijden tegen Ajax zijn altijd een grote uitdaging en natuurlijk zijn zij de grote favoriet. Maar dat niets onmogelijk is hebben we de laatste jaren al meerdere keren bewezen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen