Tissoudali nu al vrijwel onmisbaar voor winnend AA Gent

Tissoudali nu al vrijwel onmisbaar voor winnend AA Gent

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 februari 2021 – Tarik Tissoudali (op archiefbeeld) blijft maar schitteren namens AA Gent. De buitenspeler scoorde in zijn eerste twee wedstrijden namens De Buffalo's al driemaal, maar begon desondanks donderdagavond op de bank in eigen huis tegen Sporting Charleroi in de Belgische beker. Toen hij een kwartier voor tijd binnen de lijnen kwam, was uitschakeling nog nabij – maar met Tissoudali binnen de lijnen werd het tij volledig gekeerd: 3-1.

Daarmee toont de winteraanwinst – die bij Beerschot werd vervangen door Zakaria Bakkali – zich al meteen onmisbaar bij de Belgische club, die een kwartier voor tijd nog met 0-1 achterstond na een vroege goal van Shamar Nicholson. Samen met Niklas Dorsch en Vadis Odjidja kwam Tissoudali binnen de lijnen en ook Odjidja had met een onderschepping een groot aandeel in de gelijkmaker, die een minuut na de driedubbele wissel volgde. Tissoudali legde de bal door de onderschepping van Odjidja klaar voor Roman Jaremtsjoek, die simpel scoorde.

Ook bij de tweede goal van AA Gent was Tissoudali betrokken: de oud-speler van onder andere De Graafschap en Vitesse gaf de assist op zijn collega-invaller Odjidja, waarna een eigen doelpunt van Berahino definitief voor de beslissing zorgde. Met drie goals en twee assists in zijn eerste drie wedstrijden is Tissoudali al onmisbaar voor AA Gent, al moest hij de hoofdrol donderdagavond wel delen met Odjidja. De oude werkgever van Tissoudali werd overigens tegelijkertijd uitgeschakeld door KV Mechelen in de Belgische beker.

Overige uitslag:
Beerschot – KV Mechelen 0-1

Reacties

gerelateerd