'Transfer Promes naar Spartak pas volgende week afgerond'

11 februari 2021, 18:13

Quincy Promes ontbrak woensdagavond al in de selectie van Ajax om zijn transfer naar Spartak Moskou op korte termijn af te ronden, toch betekent dat niet dat dát ook daadwerkelijk staat te gebeuren. De international van het Nederlands elftal zal vermoedelijk pas op z'n vroegst in de loop van volgende week gepresenteerd worden bij Spartak Moskou.

Dat bericht komt in de Russische media naar boven. Sport-Express schrijft dat zodra de directies van Ajax en Spartak een akkoord bereiken over de transfer, hij pas op z'n vroegst volgende week ook daadwerkelijk in Rusland zal arriveren. Dat heeft onder andere te maken met het verkrijgen van een werkvergunning en visum en het afleggen van de medische keuring, die mogelijk ook buiten Rusland kan worden gedaan.

Of het tot een deal komt, is overigens nog maar de vraag. Omdat de transferwindow in Nederland dicht is en Ajax met Oussama Idrissi al een vervanger in huis heeft gehaald, is de onderhandelingspositie van Spartak Moskou enorm versterkt. Hoewel Ajax mede vanwege de naderende rechtszaak graag van Promes af wil, wil het dat niet doen voor een appel en een ei.

Lees ookOvermars gaat uitgebreid in op heikele punten bij Ajax

Volgens het Russische medium liggen er nog zo'n drie opties op tafel voor de overgang, die vermoedelijk vanwege de beperkte financiële middelen van Spartak Moskou in een huurconstructie wordt gegoten. Sport-Express verwacht niet dat Promes op 20 februari in de bekerwedstrijd tegen Dinamo Moskou al van de partij zal zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen