Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Jeugdspeler Jensen brengt Ajax-ervaring bij Nordsjaelland

Jeugdspeler Jensen brengt Ajax-ervaring bij Nordsjaelland

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 februari 2021 – Ajax-jeugdspeler Victor Jensen is blij met zijn huurtransfer naar FC Nordsjaelland. Bij de Deense club, waar hij inmiddels al twee wedstrijden speelde, hoopt hij veel te leren, maar wil hij ook zijn jonge ploeggenoten helpen om zich te ontwikkelen. De ervaring die de 21-jarige aanvallende middenvelder meeneemt van Ajax, kan hij daarbij gebruiken.

"Het is duidelijk dat wanneer ik ervaring uit het buitenland meebreng, ik altijd bereid ben om anderen daarmee te helpen", zei Jensen in gesprek met het Deense Extrabladet. "Ik wil gewoon mijn best doen om het team te helpen en mijn bijdrage te leveren op het veld." De Ajacied is tevreden over zijn eerste weken bij de club. "Ik doe mijn best. Ik probeer goed om me heen te kijken en de nieuwe indrukken in me op te nemen. Tot nu toe klikt het goed met de anderen."

Nordsjaelland-trainer Flemming Pedersen verwacht veel van de jonge huurling. Hij vertelde dat de club in eerste instantie niet in ging op het aanbod om de Deen te huren. "Toen keken we er nog wat beter naar en dachten we dat we zo'n speler wel konden gebruiken. Het is een voordeel dat Victor een belangrijke rol kan spelen bij de ontwikkeling van onze eigen jonge spelers."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd