Dumfries na bekernederlaag: "We moeten hierover praten"

11 februari 2021, 12:33

Denzel Dumfries is er woensdagavond van geschrokken hoe hij en zijn ploeggenoten tegen Ajax voor de dag kwamen. Al vrij vroeg in de wedstrijd stonden de Amsterdammers op een 2-0 voorsprong, waar PSV in de openingsfase helemaal niks te vertellen had. De Eindhovenaren konden zich na rust enigszins herpakken, maar niet genoeg om er een verlenging uit te slepen.

"We kwamen overal te laat en slaagden er niet in compact te spelen", zag Dumfries tijdens de bekerwedstrijd. "We hadden de intentie om meer vooruit te spelen, maar de afstand naar hun doel bleef zo groot", citeerde het Algemeen Dagblad. Na rust lukte het PSV om terug in de wedstrijd te komen, maar verder dan een 2-1 kwam het niet. "Toen was het ook steeds net niet."

Dumfries zelf kreeg nog een grote kans op de gelijkmaker, maar zag hoe de Ajax-defensie zijn treffer net wist te voorkomen. "In zo'n wedstrijd gaat die bal er ook niet in. We moeten hier over gaan praten. We kunnen beter, maar hebben dat niet laten zien." Kansen liggen er echter nog altijd voor PSV. "Het seizoen is nog niet afgelopen. We staan in de Eredivisie vier punten achter op Ajax, met een wedstrijd meer gespeeld. En we zitten nog in de Europa League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen