'Müller mist WK-finale door positieve coronatest'

11 februari 2021, 11:30

Bayern München moet het in de finale van het WK voor clubteams hoogstwaarschijnlijk stellen zonder Thomas Müller. Volgens verschillende Duitse media, waaronder BILD en Kicker is de aanvallende middenvelder positief getest op corona. Het nieuws is nog niet officieel bevestigd. 

Volgens BILD is Müller liefst drie keer getest. Na een positief resultaat uit de eerste testronde volgde een tweede test, die negatief was. Een derde test zou vervolgens opnieuw positief zijn geweest, waardoor hij van de FIFA niet in actie mag komen. Mocht dit inderdaad het geval zijn, dan moet Müller terugkeren naar München om daar in quarantaine te gaan.

De selectie van Bayern verblijft momenteel in Doha, waar het vanavond om 19:00 uur de finale van het wereldkampioenschap voor clubteams speelt. De tegenstander is het Mexicaanse Tigres UANL. Bayern kan dan ook niet beschikken over Jerome Boateng, die eerder al terug naar Duitsland reisde na het tragische nieuws dat zijn ex-vriendin dood is aangetroffen in haar woning. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen