Simons maakt debuut voor PSG, dat Neymar ziet uitvallen

10 februari 2021, 23:04   Bijgewerkt: 10 februari 2021, 23:28

Het is een mooie avond geword voor Xavi Simons. De zeventienjarige middenvelder van Paris Saint-Germain heeft woensdag zijn debuut gemaakt voor de Franse topclub. PSG won in de derde ronde van beker met 0-1 bij Caen.

Bij Paris Saint-Germain was Neymar de aanvoerder. Nog nooit eerder droeg de Braziliaan de band en dus was het voor hem een primeur. Hij zag dat zijn ploeg niet groots speelde, maar kort na rust wel de 0-1 maakte. Dat gebeurde door toedoen van Moise Kean, die uiteindelijk de enige goal van de wedstrijd bleek te maken.

Die treffer was dus genoeg voor PSG, dat vervolgens slecht nieuws kreeg over Neymar. De sterspeler moest na een uur geblesseerd naar de kant en dat is vooral met het oog op volgende week, als FC Barcelona in de Champions League wacht, slecht nieuws voor PSG. Daarna vond Mauricio Pochettino de tijd rijp om Simons zijn debuut te gunnen. De zeventienjarige middenvelder kreeg van zijn trainer de kans om zich vanaf de 78ste minuut te laten zien. Hij kwam als vervanger van Julian Draxler in het veld en stapte met zijn ploeg als winnaar van het veld. Mitchel Bakker speelde als linksback de hele wedstrijd.

Door de overwinning op de nummer elf van de Ligue 2 stoot PSG door naar de achtste finales van de beker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen