Atalanta schakelt Napoli uit en haalt finale Coppa Italia

10 februari 2021, 22:44

Een uiterst knappe prestatie van Atalanta Bergamo. Het team van basisklant Marten de Roon is er namelijk in geslaagd om de finale van de Coppa Italia te bereiken. Dat gebeurde dankzij een 3-1 overwinning op Napoli in de halve eindstrijd.

Het eerste duel tussen de teams was in 0-0 geëindigd, waardoor er vanavond sowieso doelpunten moesten gaan vallen. Dat gebeurde al snel, omdat Atalanta uit de startblokken schoot. Op aangeven van Marten de Roon scoorde Duvan Zapata na tien minuten de 1-0. De aanvaller was vanavond de grote man, aangezien hij zes minuten later de assist bij de goal van Matteo Pessina voor zijn rekening nam. Napoli deed via Hirving Lozano na rust nog wel iets terug, maar beet vervolgens alsnog in het stof. Pessina gooide het duel een kwartier voor tijd in het slot. De assist kwam wederom op rekening van Zapata.

In de finale zal Juventus de tegenstander zijn. Die ploeg rekende in de halve finale af met Internazionale. Het is overigens de vraag wat de gevolgen van de bekeruitschakeling gaan zijn voor Gennaro Gattuso. De trainer zat al op de schopstoel bij Napoli en dit zou weleens de genadeklap kunnen zijn voor hem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen