VVV ziet Coric vermoedelijk vertrekken, Achenteh vindt club

VVV ziet Coric vermoedelijk vertrekken, Achenteh vindt club

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 februari 2021 – VVV-Venlo gaat vermoedelijk alweer afscheid nemen van Ante Coric. De huurling van AS Roma kwam dit seizoen nog maar amper in actie onder Hans de Koning (foto) en vanuit zijn Slovenië - waar de transfermarkt nog open is - is serieuze interesse. De Limburgers zijn onder bepaalde voorwaarden bereid om mee te werken aan een vervroegd einde van de huurperiode.

De Kroatische journalist Izak Suscic schrijft dat Olimpija Ljubljana in Slovenië hem wil huren van AS Roma, omdat hij bij VVV-Venlo amper aan de bak komt – hij speelde in totaal slechts drie officiële duels. Ook PAOK Saloniki had interesse in de diensten van Coric, maar greep afgelopen zomer mis. "Ante Coric mag onder voorwaarden weg bij VVV", bevestigde technisch manager Stan Valckx de geruchten tegenover De Limburger.

Achenteh terug in Nederland
Verder is Rochdi Achtenteh (32) terug op de Nederlandse velden. De voormalig linksback van onder andere PEC Zwolle, Willem II en Vitesse speelde afgelopen jaar nog namens FC Ararat-Armenia Erewan, maar heeft in elk geval voorlopig een punt gezet achter zijn profloopbaan. De man die vorig jaar nog in de voorronde van de Champions- en Europa League speelde is namelijk neergestreken bij Kozakken Boys.

gerelateerd