'Van Polen gaat aflopend contract snel verlengen'

10 februari 2021, 14:55

PEC Zwolle en Bram van Polen hopen snel met witte rook te komen rond het aflopende contract van de verdediger. Van Polen is bezig aan zijn veertiende seizoen in Zwolle en is nog niet van plan er een punt achter te zetten. De 35-jarige aanvaller aast op nog een extra seizoen bij de Eredivisionist.

Dat meldt Voetbal International. PEC Zwolle heeft de intentie uitgesproken het aflopende contract met een jaar te verlengen. Enige voorwaarde is dat Van Polen de komende weken fit blijft. Als dat gebeurt, zet hij spoedig zijn krabbel onder zijn vijftiende jaargang in dienst van de Blauwvingers, waar hij dit seizoen al zestien Eredivisieduels in actie kwam.

De verdediger tekende in 2007 voor het eerst een contract bij PEC Zwolle, toen nog een club in de Eerste Divisie. Daarvoor speelde hij in de jeugd van Vitesse. Van Polen vierde fraaie successen met PEC, zoals de promotie naar de Eredivisie, de winst van de KNVB beker én de Johan Cruijff Schaal. Anderhalve week geleden vierde Van Polen met zijn vierhonderdste duel een jubileum. Die mijlpaal werd echter overschaduwd door een rode kaart tegen FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen